.

.

Цезар хардуер а-57Д ергономични бутони с 57-в паметта светодиодни електрически автоматични регулируеми по височина седящи до Стойки работни Офис бюро с гнездо и бел?

Цезар хардуер а-57Д ергономични бутони с 57-в паметта светодиодни електрически автоматични регулируеми по височина седящи до Стойки

BGN 68.27
Брой продукти
Налично

Готови ли сте за решение, но искате всичко да е на едно ниво? Нашето Ергономично регулируемо бюро разполага с една повърхност на дисплея с много място за Монитори, документи и други аксесоари. Насладете се на мощността в Бюрото за всички ваши устройства с нашите захранващи втулки. Проектиран да се побере безпроблемно в новото ви бюро за седящи места, можете да сте сигурни, че сте адекватно заредени, когато трябва да сте далеч от бюрото си. Отличаващо се с европейски дизайн и инженеринг, електрическото бюро с регулируема височина ви позволява да се трансформирате безпроблемно от седнало в изправено положение в рамките на няколко секунди с натискане на бутон. Обърнете ежедневната си работа към начина, по който природата е възнамерявала да бъде. По - голямо пространство-големият дизайн на работната повърхност ви дава много работно пространство, а нашето бюро с регулируема височина се предлага в различни уникални цветови опции, за да отговаря на вашия уникален стил или среда. Мощните крака на моторите регулират горната част на бюрото от 28 инча до 48 инча височина. Ергономичен 57" х 27 " висококачествен плот за бюро. Разполага с електрическо управление на бутоните и светодиоден дисплей, който бързо се настройва от седнало до стоящо бюро за секунди. Контролерът включва три програмируеми бутона за памет за извикване на височина. Висока издръжливост-регулируемите нивелиращи крачета осигуряват стабилност, без да жертват силата за максимален капацитет на тегло от 500 фунта. Високо качество-рамката е изработена от тежка стоманена конструкция, осигуряваща години на употреба, а рамката е завършена с прахово боядисана боя. Ползи за здравето - това иновативно стоящо бюро насърчава по-добра стойка, намалена болка в гърба и врата, по-тънка линия на талията и повишена производителност.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват